Diverse voorzieningen


Personenalarmering
Alle bewoners van de drie wooncomplexen kunnen gebruik maken van personenalarmering. Hierdoor kan 24 uur per dag in geval van nood snel eerste hulp geboden worden. Voor verdere informatie zie Zorgpakket/Opella.

Voordeur/woningdeur          
Elk complex is afgesloten voor onbevoegden. Via het bellenbord in de hal en de intercomtelefoon in uw appartement kunt u communiceren met degenen die u willen bezoeken. Vanuit uw appartement is de centrale voordeur voor uw bezoekers openen.
 
Post
In ieder huis zijn de brievenbussen op de begane grond.
 
Huisdieren
Huisdieren zijn welkom zolang zij geen overlast veroorzaken.
 
Lift
In elk van de drie gebouwen bevinden zich twee liften.
 
Huismeester
Voor de drie complexen is er een huismeester. Deze is in dienst van Woonstede. Hij houdt wekelijks in De Timanshof en De Roosebrink en maandelijks in de Aleidahof een half uur spreekuur waar de bewoners terecht kunnen voor het kopen van was- en droogmuntjes (voor het gebruik van de wasserette), voor het huren van de logeerkamers en voor vragen en klachten.
Zijn er reparatieverzoeken, dan dient men hiervoor Woonstede te bellen.

Logeergelegenheid
De Timanshof heeft drie logeerkamers die gehuurd kunnen worden voor gasten van bewoners van zowel De Timanshof als De Aleidahof.
De Roosebrink beschikt over vijf logeerkamers.
 
Overige faciliteiten voor bewoners
De drie gebouwen hebben elk een wasserette, fietsenstalling en mogelijkheden voor het stallen en opladen van elektrische rolstoelen/scooters.
De Timanshof heeft een ontmoetingsruimte de "Boekelozaal", een biljartkamer en een bibliotheek.
De Roosebrink heeft een recreatiezaal, een hobbykamer en een bibliotheek/vergaderruimte.
De Aleidahof heeft een ontmoetingsruimte/bibliotheek en een hobbyruimte. 
 
Parkeren
Voor de bewoners van De Timanshof en De Aleidahof zijn er parkeerterreinen direct bij de gebouwen. Een eigen parkeerplaats op het terrein van De Timanshof kunt u huren via Woonstede. Bewoners van De Roosebrink kunnen hun auto parkeren op het Olympiaplein, tegenover het appartementencomplex.

Dienstencentrum
Dienstencentrum De Broek-Akker in Bennekom is direct gelegen naast De Timanshof. Het dienstencentrum valt onder Malkander-Ede en is bedoeld voor ouderen in deze gemeente.
Het biedt een breed scala aan faciliteiten, waaraan ook bewoners van De Timanshof en De Aleidahof kunnen deelnemen, zoals cursussen, bewegings- en recreatie-activiteiten.
Op werkdagen en op zondag worden in het dienstencentrum om 12.15 uur tegen vergoeding maaltijden geserveerd. Verder biedt het dienstencentrum allerlei vormen van dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn.
Meer informatie over Dienstencentrum De Broek-Akker vindt u hier

Kniphoek in De Timanshof
In de Kniphoek van De Timanshof kunnen bewoners van De Timanshof en De Aleidahof terecht bij een gediplomeerde pedicure, kapster en/of fysiotheapeut. De fysiotherapeut houdt in de Kniphoek alleen spreekuur.

Wilt u meer informatie of een brochure? Stuur dan een bericht naar info@vrssh-zuidveluwe.nl met daarin uw naam en adres.
 
 

 datum gewijzigd: 2017-10-04 21:12:15